Työmatkaajalle

Työmatkaajalle

”Ei oma tupa matkalla mieleen muistu, kun koti on Kontiossakin!”

Monelle työmatkalaiselle Motelli Kontio on kuin toinen koti Pohjois-Karjalassa. Hyvät yöunet mukavassa sängyssä, lisämaksuton paikoitus ja rentouttava sauna pitkän työpäivän jälkeen tekevät Kontiosta hyvän valinnan kenelle tahansa. 
Aktiivisemmalle työmatkaajalle on käytössään aivan lähistöllä kaikki alueen monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja yhteistyökumppaniemme palvelut..

Meillä majoittuvat usein mm. Uimaharjussa sijaitsevan Enocellin tehtaan matkalaiset, sekä Kontiolahden kunnan kehitysyhtiö Kontionloikan vieraat. Motelli Kontion sijainti on täydellinen liikkuvalle työmatkaajalle. Joensuuhun ajaa tästä vartin, Kontiolahden keskustaan alle 10min ja Kolillekin pääset puolessa tunnissa. Paikoitustilaa on hyvin, huoltoasema kivenheiton päässä ja päivittäistavarakaupat ja ruokapaikat vain pienen matkan päässä. 

Kun työsi tuo Sinut näille nurkille, älä turhaan lähde kauemmas, vaan tee Motelli Kontiosta itsellesi mukava etappi, työpäivän jälkeinen lepopaikka tai vaikka rauhallinen toimisto tarvitsemaksesi ajaksi.
 

Tärkeimmät tiedot majapaikastasi

Vastaanottomme on pääasiallisesti auki juhannuksesta alkaen elokuun puoliväliin asti klo 7-19

Muuna aikana asiakkaat saavat avaimensa avainsäilöstä. Koodin saatte tekstiviestillä tai soittamalla päivystysnumeroon +358 (0)40 059 6063 joka toimii 24/7.

Paikoitus: Lisämaksuton paikoitus lähellä majoituksia. Kylmillä keleillä myös ajastettu lämmitysmahdollisuus.

Sähköautot: Lataus erikseen sovittavissa

Aamupala: Kysy kausittain vaihtuvista aamiaisvaihtoehtoista varauksen yhteydessä.

Yhteystiedot

Työpäivän jälkeen

Sauna – Emokontio

Mikään ei rentouta kehoa pitkän päivän jälkeen kuten kunnon sauna. Leppeälöylyinen saunamme ei jätä ketään kylmäksi. Pukuhuoneessa on tilaa vaikka väkeä olisi enemmänkin ja mukavalla terassilla voi vilvoitella löylyjen välissä, vaikka sitten virvokkeita nautiskellen.

Saunan voit halutessasi tilata myös yksityiskäyttöön!
Emokontio sauna – 40€/h, lisätunnit 20€
Vuokrapyyhkeet – 5€/kpl

Muut palvelut ja aktiviteetit

Kontiolahdella riittää tekemistä! Täältä löydät omien palveluidemme lisäksi myös muita alueen aktiviteettejä.