Varausehdot

Säännöt ja ehdot

Yleiset varausehdot

Voit peruuttaa varauksesi veloituksetta 3vrk ennen majoituksesi alkamista (majoitus katsotaan alkavaksi klo 18 varauksen alkamispäivänä).

Maksu yöpymisestä tulee suorittaa saapuessanne tai varausjärjestelmän kautta. Mikäli henkilökunta ei ole paikalla kun saavutte, ilmoitamme teille avainboksin koodin edeltävästi. Avainboksit sijaitsevat pääoven vieressä. Tällöin maksu tulee suorittaa joko sähköpostitse etukäteen, tai sopia kanssamme erillisjärjestelyistä.

Liinavaatteet, pyyheliinat ja lähtösiivous sisältyvät päärakennuksen huoneiden majoitushintoihin. Aittamajoituksen osalta liinavaatteet voi vuokrata erikseen vierailun ajalle.

Maksukortteina hyväksymme kaikki yleisimmät maksukortit, palvelun tarjoajana toimii Nets. Lisäksi voitte maksaa PayPal:n kautta tai käteisellä. Myös MobilePay maksumahdollisuus on tulossa kevään 2022 aikana.

Sisäänkirjautuminen motelliin tapahtuu klo 16 alkaen, ellei muusta ole erikseen sovittu.

Uloskirjautuminen on lähtöpäivänä klo 11.00 mennessä, ellei etukäteen ole toisin sovittu. Myöhäisempi uloskirjautuminen on sovittaessa mahdollista 20 euron lisähintaan. Avainkortit palautetaan vastaanottoon tai vastaanoton luona olevaan postilaatikkoon. Hävinneestä avainkortista veloitamme 15 euroa.

Jos lähdet pois ennen sovittua lähtöpäivää, emme palauta käyttämättä jääneeltä ajalta majoitushintaa.

Varaussivustojen / online-matkatoimistojen kuten Booking.com tai Expedian kautta tehdyt varaukset voi peruuttaa ainoastaan kyseisen palvelun tarjoajan kautta.

Force Majeure -tilanteessa voimme perua varauksenne. Tällöin varauksen tehneellä henkilöllä on oikeus saada maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin.

Motellin säännöt

Lemmikkieläimet ovat oikein tervetulleita Motelli Kontioon, kunhan niistä on sovittu etukäteen henkilökunnan kanssa. Lemmikeistä veloitamme 30€/lemmikki/majoitusjakso ja 10€/seuraavat lemmikit. Raivaathan lemmikkisi jätökset viipymättä pois motellin alueelta.

Tapahtuneista vahingoista tulee ilmoittaa viipymättä henkilökunnalle, korvauksista sovitaan tapauskohtaisesti.

Motellin kaikissa sisätiloissa tupakointi on ehdottomasti kielletty – samoin ulko-ovien läheisyydessä. Ulkona on tupakointia varten omat merkitut paikat etu- ja takapihalla. Sisällä tupakoinnista veloitamme siivousmaksua 150e.

Hiljaisuus Motelli Kontion alueella on klo 22-07.

Säilytämme löytötavaroita kuukauden ajan kunnes toimitamme ne Pohjois-Karjalan Löytötavarapalvelut Oy:lle