Varausehdot

Säännöt ja ehdot

Yleiset varausehdot

Huoneen numero ilmoitetaan asiakkaalle vasta n. 1vrk ennen majoittumisen ajankohtaa. Realwestia Oy pidättää oikeuden tarvittaessa muuttaa huoneistoa vastaavanlaiseen. Liinavaatteet, pyyheliinat ja lähtösiivous sisältyvät majoitushintoihin.

 

Maksut Visa, Visa Electron tai Mastercard-korteilla

Mikäli maksaa Visa, Visa Electron tai Mastercard-korteilla, Realwestia Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi    toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Elavon Financial Services DAC.   

Elavon Financial Services DAC toimii Visa, Visa Electron tai  Mastercard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät  velvoitteet.

 

Varaaminen sähköpostitse tai puhelimitse

Sähköpostin tai puhelimen    kautta tehdyistä varauksista ei peritä toimitusmaksua. 

Maksu suoritetaan saapuessa, ellei ole etukäteen sovittu laskutuksesta. 

 

Sisäänkirjautuminen

Saapuessaan asiakkaan tulee täyttää matkustajailmoitus. Sisäänkirjautuminen onnistuu klo. 16 alkaen tai aiemmin, jos huone on valmis. 

 

Uloskirjautuminen

Uloskirjautuminen on lähtöpäivänä klo 11.00 mennessä, ellei etukäteen ole toisin sovittu. Avainkortit palautetaan vastaanottoon tai vastaanoton vieressä olevaan palautuslaatikkoon.

 

Lähtö ennen sovittua ajankohtaa

Jos lähdet pois ennen sovittua lähtöpäivää, emme palauta käyttämättä jääneeltä ajalta majoitushintaa, vaan sinun on maksettava  sovittu hinta myös käyttämättä jääneeltä ajalta.

 

Peruuttaminen ja saapumatta jättäminen

Maksamatta jättäminen ei ole peruutus eikä varaus peruunnu automaattisesti, jos laskun jättää maksamatta.

Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa:

Huonevaraus voidaan peruuttaa kuluitta saapumista edeltävänä päivänä klo 18:00 mennessä. Mikäli varausta ei ole tähän mennessä peruttu tai on kokonaan jätetty saapumatta, motellilla on oikeus veloittaa asiakkaalta ensimmäisen vuorokauden huonehinta. Booking.comin kautta tehdyt varaukset voi peruuttaa ainoastaan bookingin kautta.

Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta eräpäivään  mennessä, on Realwestia Oy:llä oikeus perua varaus.   

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai Realwestia Oy:stä riippumaton este (esim. palo- tai vesivahinko),  voi  Realwestia Oy perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on  oikeus  saada maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin.

 

Asuminen

Asiakkaan on noudatettava hyviä tapoja muita asiakkaita kohtaan, ei saa sotkea tai särkeä motellin omaisuutta. Tapahtuneista vahingoista on asiakkaan ilmoitettava välittömästi. Korvaus sovitaan tapauskohtaisesti.

 

Lemmikkieläimet

Huoneisssa, joissa on lemmikkieläimet sallittu, tulee lemmikkieläinten mukanaolosta ilmoittaa varausta tehtäessä.  Lemmikit eivät saa liata tai vahingoittaa huoneita, eivätkä ne saa nousta sohville tai sängyille. Mikäli vahinkoja on tapahtunut, veloitamme tapauskohtaisesti sovittavan maksun. Varaaja on velvollinen korjaamaan lemmikkinsä jätökset pihaympäristöstä.

Lisämaksu lemmikeistä on 30 euroa/lemmikki/viipymä ja 10 euroa lisälemmikit /viipymä

 

Tupakoiminen

Tupakoiminen on motellimme kaikissa tiloissa ehdottomasti kielletty. Mikäli sisätiloissa on tupakoitu veloitamme siivouskuluina 50-200 euroa.

 

Varaaminen ennakkoon

Kun asiakas tekee kyselyn ennakkoon sähköpostilla, me lähetämme myös asiakkaan pyytämät tiedot sähköpostilla ja saatuamme asiakkaan varauksen, lähetämme vahvistuksen varauksesta.

Jos asiakas ei ole saanut meidän vahvistusta, silloin sähköpostiliikenteessä on tapahtunut jotain virheitä. Suosittelemme, että näissä tapauksissa asiakas ottaa yhteyttä puhelimitse (sillä sähköpostiliikenne ei ole 100 % varmaa), jotta varaus saadaan voimaan.

Emme vastaa, emmekä korvaa asiakkaalle koituvia mahdollisia kuluja tai haittoja, jos emme ole saaneet vahvistusta varauksesta, joko sähköpostilla tai puhelimitse ja motellimme on samaan aikaan täyteen varattu.

 

Ryhmät

Ryhmävarauksen varaaja voi peruuttaa tekemänsä majoitusvarauksen ilman erityistä syytä seuraavasti:
a) ilman kuluja viimeistään 10 vuorokautta ennen varauksen alkua
b) jos varaus peruutetaan myöhemmin kuin 10 vuorokautta mutta viimeistään 3 vrk ennen varauksen alkua, on motellilla oikeus periä ryhmävarauksen varaajalta 50 % majoitushinnasta, mikäli huoneita ei saada myydyksi uudelleen.

c) jos varaus peruutetaan myöhemmin kuin 3vrk ennen matkan alkua, on motellilla oikeus periä ryhmävarauksen varaajalta varauksen koko hinta, mikäli huoneita ei saada myydyksi uudelleen.

Peruuttamattomat varaukset veloitetaan täydellä hinnalla.
Nimilista on toimitettava 3 vuorokautta ennen tuloa, nimilista toimii laskutuksen perusteena. 

 

Suuret tapahtumat

Isot tapahtumat, kuten kilpailut, messut, festivaalit ja vastaavat tilaisuudet:

  • llman kuluja viimeistään 3 vrk ennen varauksen alkua
  • Jos peruutus tapahtuu  myöhemmin kuin 3 vrk ennen varauksen alkua, veloitamme koko majoitushinnan, mikäli huoneita ei saada myydyksi uudelleen.