Palvelut

Motelli Kontion palveluita

Kota ja grillikatos

Voit grillailla tilavassa tunnelmallisessa kodassamme säällä kuin säällä tai grillikatoksessamme kesäkaudella. Kodassa paistuvat helposti makkarat tai vaikka loimukala.

Polttopuut ja grillausvälineet kuuluvat varustukseen.

Kodan voit halutessasi varata myös yksityiskäyttöön hintaan 50€/h

Sauna - Emokontio

Leppeälöylyinen saunamme ei jätä ketään kylmäksi. Pukuhuoneessa on tilaa vaikka väkeä olisi enemmänkin ja mukavalla terassilla voi vilvoitella löylyjen välissä, vaikka sitten virvokkeita nautiskellen.

Saunan voit halutessasi tilata myös yksityiskäyttöön!
Emokontio sauna – 40€/h, lisätunnit 20€
Vuokrapyyhkeet – 5€/kpl

Motelli Kontion kokouspalvelut

Ota Kontio mukaan kokouksiin! Meiltä saat parikin eri vaihtoehtoa onnistuneen palaverin tai kokouksen pitämiseen. Järjestämme myös kokouskahvit ja tarjoilut erikseen sovittaessa.

Hinta 40€/2h

Iso Kontio – Suurin huoneistomme on erinomainen kokouspaikka max 10:lle hengelle. Omaa rauhaa päiväsaikaankin, iso pöytä ja valoisa tila. Huoneistossa on myös omat WC tilat.

Kontio-kontti – Vastaanottomme yhteydessä oleviin tiloihin mahtuu max 25 henkeä mukavasti pöytien ääreen ja tila voidaan vuokrata yksityiskäyttöön iltaisin. Esitysten pitoa helpottaa TV, johon voit yhdistää tietokoneen langattomasti.

Huoltotila

Hyvin varusteltu huoltotilamme on kesäisin aittamajoittujien, karavaanareiden sekä telttailijoiden käyttössä. Talvisin tila toimii suksienhuoltotilana. 

Huolehdimme huoltotilamme siisteydestä kesäkaudella useita kertoja päivässä!

Huoltotilamme on avoinna ympäri vuorokauden.

Varustelu:

  • Pyykinpesukone – toimii kolikoilla – 4€/pesukerta

  • kuivauskaappi

  • Suihku ja WC

  • Hella, keittoliedet ja mikroaaltouuni

  • Astianpesu lavuaari

  • Jääkaappi

  • Ruokailu- ja ruuanlaittovälineet

  • Suksien voiteluteline sekä -voitelurauta

Kumppaneidemme palveluita

Pohjois-Karjalassa elää vielä vahvana vanhojen aikojen yhteisöllisyys. On aina mukavampaa tehdä yhdessä, varsinkin kun löytää oikeat tahot joiden kanssa työskennellä vieraidemme hyväksi.

Tässä siis tahoja, joiden kanssa arvomaailmamme kohtaavat ja tiedämme, että saat heidän kauttaan meidän toimintaamme tukevaa taattua palvelua.

Rakastatko ulkona liikkumista? Aktiivimatkalaisen kannattaa ehdottomasti tutustua Kontiolahti Outdoorin laajaan palveluntarjontaan. Voit vuokrata fatbiket ja maastopyörät sähköllä tai ilman, sukset maastohiihtoon, lumikenkängät ja liukulumikengät. Outdoor on oikea paikka myös jos sinua kiinnostaa frisbeegolf, sauvakävely, kickbike-ajo, rullahiihto tai seinänousu – liikkujalle on tarjolla liki mitä vain. Vain pari kivenheittoa Motelli Kontiolta.

Houkuttelevatko kireät siimat? Sisu Fishing tarjoaa ammattilaisten toteuttamia kalastusohjelmapalveluita kaiken tasoisille harrastajille. Kannattaa laittaa mieleen, jos kesä- ja talvikalastus tai saariretket ovat mieleesi. Kontiolahden Höytäinen on upea järvi, joka 43 kilometriä pitkänä ja 17 kilometriä leveänä tarjoaa upeat puitteet mm. kuhan, harjuksen ja taimenen kalastukselle.

Kuiskivatko Pohjois-Karjalan korvet sinullekin hiljaista kutsuaan? Karu Survival tarjoaa vieraillemme erä- ja selviytymistaitokursseja, unohtumattomia erämaavaelluksia ja -retkiä, sekä laadukasta välinevuokrausta omatoimiretkeilijälle. Karun matkassa koet ja opit uutta, oletpa sitten ensikertalainen eränkävijä tai kokeempi korpikonkari.

Siintääkö viheriö silmissäsi? Meillä majoittuvat myös monet joiden auton perässä sattuu olemaan golf-bägi, sillä miltei naapurissamme sijaitsee Karelia Golfin 18-reikäinen upea Kontioniemen kenttä. Tänne kannattaa tulla jo kauampaakin, sillä kansallismaisemissa golffaamisessa on taatusti oma viehätyksensä.

Oletko lomatkalla ja mukanasi on autolastillinen eläinten ystäviä? 1800-luvun maalaismiljöössä, ainutlaatuisissa vaaramaisemissa sijaitsee Selkie Green Care, jonka idyllinen kotieläintila sulattaa taatusti sydämesi. Vekkulit vuohet, kanit, lampaat, marsut, chinchillat ja tilan shetlanninponi ovat monelle loman kohokohta.

Kaipaatko opastusta ja tietoa Kontiolahden alueen tarjoamista luontoliikuntamahdollisuuksista? Suuremmat treeniryhmät ja seurat varsinkin hiihtolajien puolella ovat löytäneet Vaara Sportin mieleisekseen. Tarjonnassa mm. huippu-urheiljatasoista ruokapuolta ja lisäpalvelut jopa valmennuspuolelle. Ladut ja reitit alkavat suoraan ulko-ovelta ja Powerzone kuntosalilla saa hyvän hien pintaan.