Kontio

Motelli Kontio - se viihtyisämpi vaihtoehto

Motelli Kontio on palvellut, majoittanut ja ruokkinut Pohjois-Karjalan matkailijoita jo yli kymmenen vuotta. Vuodesta 2021 eteenpäin toimintaa katsoo vaihtunut Kontio-tiimi kokonaan uusin silmin. Hyvä, innokas porukka luo vanhasta, monille tutuksi tulleesta motellista jotain uudenlaista Joensuun ja Kolin alueen majoitusvalikoimaan. 
 
Uudistunut Motelli Kontio on viihtyisyyteen ja paikallisuuteen nojaava majoituskokonaisuus, jonne jokainen vieras on yhtä tervetullut. Korostamme paikallisuutta kaikessa palvelutarjonnassa ja yhdessä yhteistyökumppanemme kanssa tarjoamme jokaiselle jotakin nähtävää tai koettavaa.

Onpa matkamajoitustarpeesi Joensuun lähellä mikä tahansa, muista Motelli Kontio. Meillä majoittuvat sulassa sovussa niin niin aktiivimatkaajat, lomalaiset, caravaanarit kuin työmatkaajatkin. Motelli Kontiosta on tullut vakiopaikka Kontiolahden liikuntapalveluiden ystäville – golf-harrastajat, maastopyöräilijät, hiihtäjät, retkeilijät, urheilukalastajat ja moottoripyöräharrastajat ovat kaikki vierainamme samalla viivalla.

Me Motelli Kontiossa haemme innoituksemme luonnon läheisyydestä, metsästä ja aidosta Kontion tunnelmasta. Tahdomme, että kokeilunhalumme, ratkaisukykymme ja intohimomme palveluun välittyvät vieraillemme – unohtamatta sitä aitoa Pohjois-Karjalan vieraanvaraistuutta.

Tervetuloa vieraaksemme!

Etäisyydet

Sijainti: Kontiolahti, Valtatie 6:n varrella

Joensuusta: 17km, matka-aika autolla 15min

Kolilta: 46km, matka-aika autolla 35min

Yhteystiedot