Lomalaiselle

Kotoisuutta ja kokemuksia Kontion malliin.

Motelli Kontiossa lomalainen majoittuu vaivatta. Kontiolahden kuvankaunis luonto viekoittelee ja alueen monet aktiivilomailijan palvelut ovat aivan vieressä. Maastopyöräilijät, golf-harrastajat, eräilijät ja urheilukalastajat löytävät varmasti oman paikkansa näistä maisemista.

Onpa vierailusi lyhyt tai pitkä, majoitus meillä on viihtyisä kokemus. Jokaisessa huoneessa ja huoneistossa on vakiovarustuksena jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin sekä kahvinkeitin. Lainaamme asiakkaillemme veloituksetta myös silitysvälineitä ja hiustenkuivaajia.

Lisäksi vieraidemme vapaassa käytössä on grillikatos sekä -kota, joiden grillausvälineet ja polttopuut kuuluvat palveluun.

Pikku Kouvo -huoneet

1h 17m²

Mukavia vakiovarusteltuja yhden huoneen majoitusvaihtoehtoja, joissa on oma WC ja suihku. Hinta sisältää petivaatteet, pyyhkeet, loppusiivouksen sekä saunan.

Majoittaa 1-2 henkeä +1 mahdollisuudella lisävuoteeseen.

Hinta riippuu majoittujien määrästä, alkaen 69€

Mesikämmen -huoneistot

2h+minikeittiö 35m²
 
Kuin pieni koti. Makuuhuone, olohuone, minikeittiö sekä kylpyhuone jossa on WC ja suihku. Hinta sisältää petivaatteet, pyyhkeet, loppusiivouksen sekä saunan.
 
Majoittaa 1-5 henkeä
Hinta riippuu majoittujien määrästä, alkaen 79€
 
Lisävarustelu: Keittolevy ja ruoka-astiasto

Otso -huoneisto

2h+keittiö 54m²
 
Viihtyisä vaihtoehto keittiömahdollisuutta arvostaville. Kaksi makuuhuonetta, keittiö sekä kylpyhuone jossa on WC ja suihku. Hinta sisältää petivaatteet, pyyhkeet, loppusiivouksen sekä saunan.
 
Majoittaa 2-4 henkeä
Hinta riippuu majoittujien määrästä, alkaen 139€
 
Lisävarustelu: Ilmalämpöpumppu, jääkaappipakastin, uuni/hella ja astiat sekä keittiövälineet

Iso Kontio -huoneisto

3h+tupakeittiö 62m²

Miellyttävää majoitusta suuremmallekin ryhmälle. Kolme makuuhuonetta ja tilava, täyden varustelun tupakeittiö, 2 WC:tä ja suihkutila. Hinta sisältää petivaatteet, pyyhkeet, loppusiivouksen sekä saunan.

Majoittaa 6 henkeä, mutta oleskelutilassa mahtuu aikaa viettämään jopa 10 henkeä.
Hinta riippuu majoittujien määrästä, alkaen 179€

Lisävarustelu: jääkaappipakastin, astianpesukone, uuni/hella ja astiat sekä keittiövälineet

Retkeilymajoitus

Oletko enemmän luonnosta nautiskelija? Sinua varten metsän kuningas on järjestänyt sekä aittamajoitusta että telttapaikkoja. Aitoissa ei ole WC:tä tai suihkua, mutta nekin ovat käytössäsi huotorakennuksessa, joka on tottakai avoinna ympäri vuorokauden. Pihapiirissä on myös grillikatos sekä -kota, jotka ovat majoittujien vapaassa käytössä. Grillausvälineet ja puut kuuluvat varustukseen.

Nalle aitat

Luonnonläheistä kesäasumista retkeilyhenkisille! Kaikissa aitoissa on tyynyt ja peitot, mutta liinavaatteet ja pyyhkeet eivät sisälly hintaan. Voit vuokrata ne edullisesti paikan päältä tai tuoda omat mukanasi. Liinavaatevuokra 15€/hlö sis. liinavaatteet + pyyhkeet. Grillikodan käyttö (sis. polttopuut) ja sauna kuuluvat hintaan.
 
Aitassa majoittuu 1-3 henkeä, hinta 59€.
Varustelu: Jääkaappi, tuuletin sekä patteri. 

Telttapaikat

Omatoimisimmille olemme varanneet myös telttapaikkoja. Grillikodan käyttö (sis. polttopuut) ja sauna kuuluvat hintaan.

Maksu 20€ + 5€/hlö

Karavaanareille

Karavaanaripaikka matkailuvaunulle tai -autolle – 35€/vrk +5€/hlö sis. sähkön.  Grillikodan käyttö (sis. polttopuut) ja sauna kuuluvat hintaan.

Palvelut

Kontiolahdella riittää tekemistä! Täältä löydät omien palveluidemme lisäksi myös muita alueen aktiviteettejä.