Kesä 2020 on virallisesti ohi ja voimme aloittaa syysvalmistelut myös meillä Motelli Kontiossa. Pohjois-Karjalassa kesä oli lämmin ja vilkas kotimaanmatkailijoiden ansiosta. Kesä yllätti myös meidät vilkkaudellaan niin kuin varmasti monet muutkin matkailuyrittäjät. Vaikka keväällä mekin pohdimme kuinka tästä selvitään kun varauskalenteri ammotti tyhjyyttään, niin yhteistyöllä ja suomalaisella sinnikkyydellä avasimme ovet uudelleen matkailijoille noudattaen hallituksen laatimia määräyksiä sekä ohjeita.

Motelli Kontioon saimme monipuolisesti asiakkaita ympäri suomen ja majoittujia riitti kesällä koronatilanteesta huolimatta, vaikka monia meille tärkeitä tapahtumia jouduttiinkin perumaan. Olimme monille matkailijoille välietappi kohti Pohjoista sekä Etelää. Lähellä meitä sijaitseva Suomen kansallismaisema Koli oli monille kotimaanmatkailijoille näkemisen sekä kokemisen arvoinen kohde tänä kesänä. Olimme oiva majoitusvaihtoehto myös Patvinsuon-, Kolin sekä Petkeljärven kansallispuistoissa retkeilijöille. Yritysasiakkaille annoimme rauhallinen lepopaikan raskaan työpäivän jälkeen. Myös lapsiperheille sekä varttuneemmalle väelle riitti Pohjois-Karjalassa koettavaa Suomen kauniista luonnosta nauttien tai sukulaisten luona kyläillen. Onneksemme myös Kontiolahdella pystyttiin järjestämään jo muutamia tapahtumia rajoitusten puitteissa, kuten Multisport Sisu-Seikkailu, jonka kilpailijat otimme lämpimästi vastaan.

Vaikka kesä oli kiireinen ja töitä riitti, niin jatkamme hymyssä suin sekä toiveikkaina kohti syksyä. Toivotaan, että pysymme terveinä ja matkailijoita riittää myös syksyllä sekä talvella.