fbpx
previous arrow
next arrow
Slider

Tervetuloa Motelli Kontioon!

Lyhyt- ja pitkäaikaista majoitusta Pohjois-Karjalassa Joensuun lähellä! Tervetuloa majoittumaan viihtyisään motellimme! Viihtyisä Motellimme sijaitsee Kontiolahdessa, aivan 6-tien varrella, 15 min. ajomatkan päässä Joensuusta. Kaikki huoneemme sekä huoneistomme on hyvinvarusteltuja, viihtyisiä sekä turvallisia. Ne sopivat niin lyhyt- kuin pitkäaikaismajoitukseen, niin ryhmille, lapsiperheille, työmatkalaisille kuin kaksin- tai yksinmatkustajille. Vieraittemme käytössä on viihtyisä saunaosasto. Laajennettua 33 hengen aamupala/vastaanottotilaa voidaan käyttää myös kokoustilana. Tilauksesta voimme järjestää ryhmille myös lounaan/päivällisen. Motellissamme on puhdas sisäilma, meillä ei ole sisäilmaongelmia eikä tuholaisia. Meille on tärkeää, että asiakkaamme viihtyvät sekä tuntevat olonsa tervetulleeksi. Huolehdimme Motellimme siisteydestä päivittäin sekä panostamme majoitustilojemme puhtauteen ja hyvään käsihygieniaan. Edullista majoitusta työmatkallesi.  Tarjoamme…

Palvelut

Sauna

SAUNA
NAISET 18.00-20.00
MIEHET 20.00-22.00


Vuokraa tunnelmallinen saunamme yksityiskäyttöösi!
20€/tunti, sis. alv.+ pefletit.
Pyyhevuokraus – 1€/kpl.
Vastaanotostamme voit tilata myös pientä purtavaa sekä anniskelujuomat mukaasi!

Aamiainen

Emme tarjoile aamiaista vastaanotossamme helmi-toukokuun ajan poikkeusolojen vuoksi. (Poikkeuksena suuret tapahtumat/kilpailut, jolloin aamiainen tarjoillaan tilauksesta 7€/hlö.)

  • Aamiaista on tarjolla 50 m – St1-huoltoasema, Kontiolahti ma-pe klo 6-9, 6,90€(Noutopöytäaamiainen)
  • 3 km – Konditorio Rosalinda, Kontiolahti ma-pe klo 6-9.30 4,5€(mm. puuro, sämpylä, levite, leikkele, tuoremehu, mehukeitto, kananmunia, hilloa, kahvia/teetä)
  • 4,3 km – Abc Kontiolahti, ma-pe klo 5.30 eteenpäin, la-su klo 7 eteenpäin, alk. 6,90€(aamiaslautanen joka sis. täytetty toastin, jossa paistettua kananmunaa, pekonia, tuoretomaattisalsaa ja salaattia. Paistettuja nakkeja ja tuoretta kurkkua. Hintaan kuuluu kahvi, tee, tai kaakao)