Yhteystiedot: puh. ja tekstiviestit +358 (0)40 059 6063, email: majoitus(at)motellikontio.fi

   
     + 358 (0)40 059 6063 / 24h
Tap To Call

Säännöt ja ehdot   arrow

Sisäänkirjautuminen

Saapuessaan asiakkaan tulee täyttää matkustajakortti.

Uloskirjautuminen

Uloskirjautuminen lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä, ellei etukäteen ole toisin sovittu.

Avainkortit palautetaan reseptioon.

Maksaminen

Maksu suoritetaan saapuessa, ellei ole etukäteen sovittu laskutuksesta. 

Lähtö ennen sovittua ajankohtaa

Jos lähdet pois ennen sovittua lähtöpäivää, emme palauta käyttämättä jääneeltä ajalta majoitushintaa, vaan sinun on maksettava  sovittu hinta käyttämättä jääneeltä ajalta.

Peruuttaminen ja saapumatta jättäminen

Huonevaraus voidaan peruuttaa kuluitta saapumista edeltävänä päivänä klo 18:00 mennessä. Mikäli varausta ei ole tähän mennessä peruttu tai on kokonaan jätetty saapumatta, motellilla on oikeus veloittaa asiakkaalta ensimmäisen vuorokauden huonehinta. Booking.comin kautta tehdyt varaukset voi peruuttaa ainoastaan bookingin kautta.

Asuminen

Asiakkaan on noudatettava hyviä tapoja muita asiakkaita kohtaan, eikä saa sotkea tai särkeä motellin omaisuutta. Tapahtuneista vahingoista on asiakkaan ilmoitettava. Korvaus sovitaan tapauskohtaisesti.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimistä on sovittava etukäteen. Lemmikit eivät saa liata tai vahingoittaa huoneita, eikä ne saa nousta sohville ja sängyille. Mikäli vahinkoja on tapahtunut, veloitamme tapauskohtaisesti sovittavan maksun.

Lisämaksu lemmikeistä on 10 euroa/lemmikki/viipymä ja 15 euroa/ 1-2 lemmikkiä/viipymä

Tupakoiminen

Tupakoiminen on motellimme kaikissa tiloissa ehdottomasti kielletty.

Mikäli sisätiloissa on tupakoitu veloitamme siivouskuluina 50-200 euroa.

Varaaminen ennakkoon

Kun asiakas tekee kyselyn ennakkoon sähköpostilla, me lähetämme myös asiakkaan pyytämät tiedot sähköpostilla ja saatuamme asiakkaan varauksen, lähetämme vahvistuksen varauksesta.

Jos asiakas ei ole saanut meidän vahvistusta, silloin sähköpostiliikenteessä on tapahtunut jotain virheitä. Suosittelemme, että näissä tapauksissa asiakas ottaa yhteyttä puhelimitse (sillä sähköpostiliikenne ei ole 100 % varmaa), jotta varaus saadaan voimaan.

Emme vastaa, emmekä korvaa asiakkaalle koituvia mahdollisia kuluja tai haittoja, jos emme ole saaneet vahvistusta varauksesta, joko sähköpostilla tai puhelimitse ja motellimme on samaan aikaan täyteen varattu.

Ryhmät

Ryhmävarauksen varaaja voi peruuttaa tekemänsä majoitusvarauksen ilman erityistä syytä seuraavasti:
a) ilman kuluja viimeistään 10 vuorokautta ennen varauksen alkua
b) jos varaus peruutetaan myöhemmin kuin 10 vuorokautta mutta viimeistään 3 vrk ennen varauksen alkua, on motellilla oikeus periä ryhmävarauksen varaajalta 50 % majoitushinnasta, mikäli huoneita ei saada myydyksi uudelleen.

c) jos varaus peruutetaan myöhemmin kuin 3vrk ennen matkan alkua, on motellilla oikeus periä ryhmävarauksen varaajalta varauksen koko hinta, mikäli huoneita ei saada myydyksi uudelleen.

Peruuttamattomat varaukset veloitetaan täydellä hinnalla.
Nimilista on toimitettava 3 vuorokautta ennen tuloa, nimilista toimii laskutuksen perusteena. 

Suuret tapahtumat

Isot tapahtumat, kuten kilpailut, messut, festivaalit ja vastaavat tilaisuudet:

  • Jos ennakkoon varattu huone/huoneisto perutaan 30 päivää tai sitä lähempänä tapahtumaa, veloitamme puolet sovitusta majoitusmaksusta.
  • Jos peruutus tapahtuu 1-7 päivää aikaisemmin tai samana päivänä kuin tapahtuma veloitamme koko majoitushinnan.